Στόχος διαρρηκτών σπίτια στο Μάτι – “Μπούκαραν” την ώρα που ο ένοικος κοιμόταν!

Στόχος διαρρηκτών έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα σπίτια στο Μάτι Όπως αναφέρει το marathonpress.gr, πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι κάτοικοι του Ματιού καθώς μέσα σε λίγες μέρες έχουν καταγραφεί τουλάχιστον δύο περιστατικά με διαρρήκτες που εισέβαλαν σε σπίτια.

Στο πρώτο, που έγινε πριν από περίπου μία εβδομάδα, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα από το σπίτι, όχι όμως ιδιαίτερης αξίας.

Στο δεύτερο, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε μονοκατοικία στην οδό Ακροπόλεως, επέδειξαν απίστευτο θράσος. Ο ένας από τους δράστες μπήκε στο σπίτι λίγο μετά τις 00.30, την ώρα που ο ένοικος κοιμόταν, ενώ ο δεύτερος κρατούσε τσίλιες απ’ έξω.

Αφού έκαναν άνω κάτω το εσωτερικό της οικίας, έφυγαν παίρνοντας ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό. Άξιο αναφοράς είναι ότι το θύμα δεν πήρε είδηση τι συνέβη και το κατάλαβε το πρωί.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν κάτοικοι, η αστυνομία τους έχει ενημερώσει ότι πρόκειται για δυάδα δραστών που ψάχνει υποψήφια για διάρρηξη σπίτια στην ευρύτερη περιοχή. {https://www.irafina.gr}

Related Posts