ΒΙΒΛΙΟ Η δικαίωση ξεκινά απο τη Μνήμη, από την απαγόρευση της λήθης.

Το εγχείρημα αυτού του βιβλίου έχει ένα και μοναδικό σκοπό: να μείνει καταγεγραμμένη η Αλήθεια των όσων συνέβησαν στις 23 Ιουλίου 2018. {πηγή}

Με την ακριβή περιγραφή των γεγονότων θα μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανούς ανάμεσά μας όσους βίαια έχασαν τη ζωή τους, αλλά και να αναγνωρίσουμε το συλλογικό τραύμα που έχουν υποστεί οι επιζώντες. {αποκτήστε το βιβλίο από εδώ}

Το βιβλίο περιλαμβάνει την περιγραφή των γεγονότων εκείνης της ημέρας από τις 16.00 το απόγευμα έως και 10 ημέρες μετά, ακολουθώντας βήμα βήμα τη διαδρομή περίπου 50 οικογενειών ενώ σε παράλληλο χρόνο μας μεταφέρει στο ΕΣΚΕ (Κέντρο λήψης αποφάσεων) βάση των αρχείων του πραγματογνώμονα από τη Δίκη για το Μάτι. Περιλαμβάνει τις δηλώσεις της Πολιτικής Ηγεσίας απο τις πρώτες ώρες αλλά και καταγγελίες ανθρώπων της Πρώτης Γραμμής για όσα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.

Καταγράφεται η ανακριτική διαδικασία, οι μαρτυρίες καθώς και άλλα στοιχεία από τη Δίκη.

Η απόδοση δικαιοσύνης αφορά τον Νομοθέτη, τα πιθανά παραθυράκια της νομοθεσίας και την Έδρα.

Το βιβλίο δεν δικάζει, αναφέρεται μόνο σε πραγματικά γεγονότα βάση προσωπικών μαρτυριών, δημόσιων δηλώσεων και πραγματογνωμοσύνης. Αυτά από μόνα τους αποκαθιστούν την Αλήθεια και η Αλήθεια είναι αντικειμενική.

Ευχαριστώ όσους συνέβαλλαν με τις λεπτομερέστατες περιγραφές τους να αποδώσω με ακρίβεια τη διαδρομή όλων μας, επιζώντων και μη και μου εμπιστεύτηκαν την πολυτιμότερη τους θύμηση.

Σας βεβαιώ πως το ανακαλέσουν στη μνήμη τους εκείνες τις στιγμές ήταν επώδυνη διαδικασία, όμως το έκαναν με την αγωνία να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη των αγαπημένων τους και τον αφύσικο και εγκληματικό τρόπο που τους έχασαν καθώς και να κρατηθεί ζωντανή η μνήμη των όσων ζήσαμε μέσα από τις περιγραφές τους. Μνήμη απαραίτητη για την επόμενη γενιά της πυρόπληκτης περιοχής, αλλά και για κάθε Έλληνα Πολίτη.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τέλος Απριλίου και όλα τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Related Posts