Πιερρακάκης για «Εφ. Συν»: Κακογραμμένη, κατασκοπευτική λογοτεχνία- Στο Μάτι παραλίγο να χάσω την οικογένειά μου

«Κακογραμμένη επιστημονική φαντασία» και «κατασκοπευτική λογοτεχνία» χαρακτηρίζει ο Κυριάκος Πιερρακάκης δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας, ο κεντρικός τίτλος είναι «Ο “Γαλάζιος αδελφός” λειτουργεί από το 2013;», αναφορικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων και μεταξύ άλλων αναφέρει στο πρωτοσέλιδο: «Πώς υπουργός έσωσε την οικογένειά του στο Μάτι με τη βοήθεια του συστήματος».

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ο Κυριάκος Πιερρακάκης απάντησε στο δημοσίευμα με ανάρτηση που έκανε στα social media. Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης έγραψε ότι στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι παραλίγο να χάσει την οικογένειά του, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο εξωτερικό για επαγγελματικό ταξίδι.

Η διάσωσή τους, σημείωσε, έγινε από τα στελέχη του Λιμενικού και από κατοίκους της περιοχής, ενώ σημειώνει πως ήταν «η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μας».

Το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών

Ο κ. Πιερρακάκης σημειώνει πως η Εφημερίδα των Συντακτών «επιλέγει να αναφερθεί σε μια ιδιωτική και βαθιά τραυματική στιγμή» για την οποία ο ίδιος και η οικογένειά του δεν έχουν μιλήσει δημοσίως και να τη «συνδέσει με την υπόθεση του παράνομου λογισμικού».

Ο ίδιος λέει πως όσα γράφονται «δεν έχουν καμία σχέση με τη λογική και την πραγματικότητα, παρά μόνο «με κακογραμμένη επιστημονική φαντασία και κατασκοπευτική λογοτεχνία».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη: 

Related Posts