Σάββατο 23/7/2022 εκδηλώσεις της 4ης μαύρης επετείου από τη φονική πυρκαγιά

Το Σάββατο 23/7, σας καλούμε να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις της 4ης μαύρης επετείου, από τη φονική πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική.

Η τελετή θα ξεκινήσει 18:30, στο Μνημείο των θυμάτων στο Νέο Βουτζά, για την απόθεση των στεφάνων και λουλουδιών και θα περατωθεί στο Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο (Ν.Ο.Μ.Α.) στις 19:30 με τη τέλεση του τρισάγιου.

Η Μνημόσυνη δέηση θα τελεστεί το πρωί του Σαββάτου με το πέρας της λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μάτι, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Νέο Βουτζά και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Άγιου Θωμά και Αγίου Πορφυρίου στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Σας ενημερώνουμε ότι για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ετήσια τελετή μνήμης των θυμάτων της 23ης Ιουλίου, θα ισχύσουν στις 23/07/2022 από 19:00 ως 22:00. Η λεωφόρος Ποσειδώνος και η οδός Κύπρου θα παραμείνουν κλειστές από την διασταύρωσή τους με την οδό Νικηταρά μέχρι και την οδό Ίριδος. Τα αυτοκίνητα θα μπορούν να παρκάρουν στους δρόμους πάνω από την οδό Κύπρου προς την κατεύθυνση της Λ. Μαραθώνος και στο «ΝΑΤ».

Επισυνάπτεται σχετικό σχεδιάγραμμα.
Εκ του Δ.Σ. του Ομίλου.

Related Posts