ΜΑΤΙ Ακυρώσεις κρατήσεων στα ξενοδοχεία.

Με αφορμή το ρεπορτάζ για το πως εξελίσσεται εφέτος η πορεία των επιχειρήσεων από τους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης στην περιοχή του Ματιού, έπεσε στα χέρια μας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα. Το μήνυμα εστάλη σε ξενοδοχείο της περιοχής από συνεργάτη ξένου τουριστικού πράκτορα, ο οποίος έστελνε πελάτες του στην περιοχή και ζητά την ακύρωση των κρατήσεων που είχε κάνει για εφέτος το καλοκαίρι.

Η λεπτομέρεια με τη μεγάλη σημασία είναι ότι ο συνεργάτης του τουριστικού πράκτορα επισκέφθηκε ο ίδιος την περιοχή τον περασμένο Φεβρουάριο για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση και να κάνει μία αποτίμηση προκειμένου να ενημερώσει τον πράκτορα και κατ’ επέκταση τους πελάτες του. Στο μήνυμά του αναφέρει ότι μετά τις φωτογραφίες που τράβηξε και έστειλε, ο τουριστικός πράκτορας ζητάει οι πελάτες του να μετακινηθούν από το Μάτι την περίοδο του 2019. Ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι το ξενοδοχείο είναι σε άριστη κατάσταση και δεν υπάρχει πρόβλημα, όμως αναφέρει ότι χρειάζονται να γίνουν πολλές εργασίες στη γενικότερη περιοχή.

Και κλείνει με την ευχή η κατάσταση να αλλάξει και να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία μεταξύ τους, επιβεβαιώνοντας ότι χρειάζονται να γίνουν πολλά στην περιοχή, ένα χρόνο μετά τη φονική πυρκαγιά, που στέρησε τη ζωή σε 102 ανθρώπους και κατέστρεψε τις ζωές και εκατοντάδων άλλων.

Επιστολή ακύρωσης κράτησης
Ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη σε ξενοδοχείο της περιοχής και ζητά ακύρωση κρατήσεωνhttps://matiobserver.gr

Related Posts