Συγκινητική προσφορά για 45 ηλικιωμένους στο Μάτι

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η διοίκηση της Eurobank ανταποκρίθηκε άμεσα και στήριξε το ανθρωπιστικό έργο του Ινστιτούτου Prolepsis, εξασφαλίζοντας καθημερινά γεύματα σε 45 ηλικιωμένους στο Μάτι, στο πλαίσιο του προγράμματος 365+ Μέρες Φροντίδας.

Το πρόγραμμα προσφέρει εξατομικευμένα (σ.σ. με βάση το ιατρικό ιστορικό και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των ωφελουμένων) υγιεινά γεύματα για πρωινό και μεσημεριανό σε ηλικιωμένους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής που επλήγησαν από την πυρκαγιά στο Μάτι, και την περίοδο της πανδημίας έχουν αυξημένες ανάγκες φροντίδας.

Η δράση «365+ Μέρες Φροντίδας» υλοποιείται από τον Απρίλιο 2019 στις περιοχές των δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα-Ν. Μάκρης, με χρηματοδότηση της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, Ιδρυτικού Δωρητή του προγράμματος, και την ευγενική υποστήριξη του The Hellenic Initiative Canada, του Ιδρύματος Μποδοσάκη, της SouthBridge Europe Mezzanine και πλέον και της Eurobank.

Για λογαριασμό του Ινστιτούτου Prolepsis, η πρόεδρός του Αθηνά Λινού, η οποία είναι καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ευχαρίστησε τη Eurobank για την αμεσότητα και τη συγκινητική –όπως τη χαρακτήρισε– προσφορά της, υπογραμμίζοντας ότι η συνέχιση του προγράμματος «365+ Μέρες Φροντίδας» αποτελεί πραγματική ανακούφιση για 45 άτομα που συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Related Posts